Nya spännande spelautomater

Det kommer hela tiden ut nya spelautomater från en rad olika spelleverantörer. Många av dem är uppföljare till tidigare spelautomater men det finns även de som är helt nya med olika spännande koncept.

Några nya koncept som kommit fram under de senaste åren är megaways och bonusköp. När du spelar på en slotmaskin som innehåller megaways har du möjligheten att vinna på betydligt fler vinstkombinationer, ibland så många som upp till 250 000. Chansen att vinna riktigt stort ökar med en sådan maskin.

Väljer du istället att spela på en maskin med bonusköp har du möjligheten att direkt köpa in dig i bonusspelet. Det kostar betydligt mer än ett vanligt spin men du är garanterad att komma in i bonusrundan. Väl där kan allting hända och det är i bonusrundan som du har chans till de riktigt stora vinsterna.

Ta hjälp av nätet för att hitta nya spelautomater

Det finns många sidor på nätet där experter inom casino jämför och skriver om både nya och gamla spelautomater. Där kan du läsa om de olika maskinerna, hur de fungerar och exakt hur bonusrundorna fungerar. Om du vill hitta något nytt online ska du använda dig av en sådan sida.